Veiling

<< Let op! Deze pagina is enkel nog actief als voorbeeld voor andere stichtingen en crowdfunders. Deze veiling is afgerond en gesloten. >>

7 juli 2018: Benefietvoorstelling met Veiling in Valkenswaard

Met dank aan een aantal enthousiaste ambassadeurs zal 7 juli in theater De Hofnar in Valkenswaard een Benefietvoorstelling voor Mama met MS plaatsvinden met daarbij tevens een veiling op het programma. De volgende unieke kunststukken en items zullen deze avond geveild worden. De volledige opbrengst komt ten goede aan de inzamelingsactie voor Tanja.

U kunt nu meteen hier online al een bod uitbrengen! Heeft u problemen met het digitaal bieden of kunt u niet aanwezig zijn bij de Benefietvoorstelling, neem dan contact op met XXXX

De veiling werkt als volgt:

Op deze pagina zullen de veilingstukken worden getoond, welke op de avond van de Benefietvoorstelling definitief geveild gaan worden. Graag willen wij iedereen de unieke kans bieden om alvast te bekijken welke veilingstukken dit zullen gaan zijn en om vooraf al biedingen uit te brengen.

Let op! Op de avond van de Benefietvoorstelling is er de mogelijkheid om laatste biedingen uit te brengen. Het hoogste bod op deze veilingpagina zal op 7 juli het openingsbod zijn bij De Hofnar.

Volg ook de evenement pagina op Facebook en laat weten of je komt.

Account aanmaken

We hebben een naam nodig om een bod te kunnen tonen. Om meermaals hoger te kunnen bieden is het noodzakelijk een account te gebruiken.
We hebben alleen een naam en e-mail nodig (worden niet getoond), en het bieden kan beginnen!

 

Account beheer gesloten. Veiling is afgerond.

Veilingstukken: Kunst Veiling

[product_category category=”kunst-veiling” per_page=”20″ orderby=”date” order=”asc”]

Veilingstukken: Bijzondere items

[product_category category=”veiling-bijzondere-items” per_page=”20″ orderby=”date” order=”desc”]