Retourneren

door Tanja

Door op ‘afrekenen’ te klikken stem je in met directe levering en zie je af van het herroepingsrecht.

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via hello@lavenderliz.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Verzendkosten die je terug krijgt

  • Stuur je de gehele bestelling retour? Dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief de betaalde verzendkosten (van Mama met MS naar jouw huis) binnen 2 weken teruggestort.
  • Stuur je een gedeelte van je bestelling retour? Dan krijg je alleen het bedrag van de geretourneerde items teruggestort.
  • Had je een bestelling met gratis verzendkosten? Dan worden er vanzelfsprekend ook geen verzendkosten teruggestort.

 

Retourkosten voor eigen rekening

De kosten voor het retour sturen van jouw huis naar Mama met MS zijn voor eigen rekening. Wij adviseren om je retourzending met track & trace te versturen, zodat je altijd een bewijs van verzenden hebt (mocht je retour onverhoopt kwijt raken bij het postbedrijf). Zowel het risico van verzenden als de kosten bij een retournering zijn voor eigen rekening van de klant.

De kosten voor verzending met track & trace binnen Nederland zijn:

  • €4,60 voor een brievenbuspakket
  • €7,25 voor een gewoon pakket

 

Uitzonderingen retourneren

  • Een downloadbaar product is niet meer te herroepen op het moment dat de download is gestart.
  • Gepersonaliseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

 

Contactgegevens voor retouren

Mama met MS
Hazestraat 28
5555 AC Valkenswaard