Acties & Evenementen

Overzicht Evenementen

Een overzicht van de evenementen die door enthousiaste ambassadeurs werden georganiseerd om Stichting Mama met MS te helpen haar doel te bereiken en voor Tanja een stamceltransplantatie mogelijk te maken.

Er waren 4 events met als gave thema’s: Rock, BBQ, Theater en Summerfestival & DJ’s.

Benefietvoorstelling Mama met MS in Valkenswaard

Flyer Benefietvoorstelling Mama met MS

Wanneer: zaterdag 7 juli 2018

Waar: De Hofnar, Valkenswaard

Ook in Tanja’s woonplaats Valkenswaard kun je iets super tofs verwachten!! Er is nog een laatste super gave activiteit georganiseerd in theater De Hofnar… dit wil je niet missen!

Met optredens van Rob Scheepers, Berry Knapen, The Quagmire en Jacques Marsmans en band. Daarnaast is er een (kunst)veiling en speciale items veiling, én er is een loterij!

Klik hier en lees verder op de pagina “Benefietvoorstelling Mama met MS” voor het programma en overige info. 

Opbrengst: €10.137,-

Summer Breeze - Fundraiser Fest in Maasbracht

Summerbreeze Flyer

Wanneer: zondag 10 juni 2018

Waar: Mispadenhof, Maasbracht

Het Benefietfestival in Maasbracht met een rockgenre was een daverend succes en nu wordt er in Maaabracht nog een tweede event (met weer een ander genre) georganiseerd voor de crowdfunding actie van Stichting Mama met MS.

BBQ & DJ’s!!

Feesten op zondag: Kom lekker gezellig een hapje, een drankje en een dansje doen op “Summer Breeze” bij Mispadenhof in Maasbracht. Ook aan de kleintjes is gedacht en wordt er voor entertainment gezorgd. Tot 12 jaar is GRATIS dus koop snel je tickets en we maken er een top dag van voor het goede doel!

Klik hier en lees verder op de Summer Breeze-pagina voor overige info en de line-up van DJ’s.

Opbrengst: €4017,-

BBQ-avond MAMA MET MS

Wanneer: 8 juni 2018

Waar: Du Commerce Valkenswaard

BBQ en feestavond op uitnodiging, georganiseerd door René Smeets, Roel Snellen en Rens Vroomen om met vrienden en bekenden geld in te zamelen.

Vanaf 19.00u zal er bij Café-zaal Du Commerce op de statie in Valkenswaard een BBQ starten. Caterking Valkenswaard en Café zaal Du Commerce hebben gesponsord in de kosten.  Vanaf 23.00u zal het feest verder gaan en zal DJ Francois belangeloos komen knallen! Uiteraard zullen er op de avond zelf meer mogelijkheden zijn om te doneren en hopen we op deze manier een mooie bijdrage met zijn allen te kunnen leveren.
Let op! Kaarten dienen vooraf gereserveerd te worden.

Opbrengst: €1620,-

Benefietfestival Mama met MS in Maasbracht

FB-Poster-Benefietfestival

Wanneer: zaterdag 28 april 2018

Waar: ZC De Spil, Maasbracht

Wat was het gaaf en een daverend succes! Wil je alle info omtrent dit event nog eens bekijken?

Klik hier en lees verder op de Benefietfestival-pagina met de indrukwekkende line-up en overige info.

Opbrengst: €6400,-

Overzicht acties

Hieronder een overzicht van de acties die door enthousiaste ambassadeurs werden georganiseerd om Stichting Mama met MS te helpen haar doel te bereiken.

Spaarpotten & Collectebussen

Spaarpotten Stichting Mama met MS

Alle beetjes helpen en daarom heeft Stichting Mama met MS spaarpotten en collectebussen verspreid.

Benieuwd op welke locaties ze staan? Lees verder op de pagina Spaarpotten & Collectebussen.

 

We plaatsen even geen nieuwe spaarpotten. Vanaf juli gaan we alle spaarpotten die nu verspreid staan terug ophalen om even een tussenbalans op te kunnen maken.

Opbrengst: €2243,81

Statiegeld Flessen inzamelen

statiegeld-flessen-plastic

Onze kleuterzoon wil mama ook graag helpen. Als 5-jarige vindt hij het heel stoer om een steentje bij te dragen en wil graag statiegeldflessen inzamelen. Iedereen die ons hiermee kan helpen en de flessen (of statiegeldbonnen) voor ons wil sparen is welkom!

Zowel de basisschool van onze kleuterzoon alsook de Kinderopvang van onze peuterdochter hebben meegedaan met flessen inzamelen! <3

Opbrengst: €139,10

Kledinginzameling - Wezelstraat

Wezelstraat kledinginzameling

Wanneer: 11 april – half juli 2018

Waar: Wezelstraat Valkenswaard

De Wezelstraat wil Tanja helpen haar doel te bereiken door zoveel mogelijk oude kleding, dekens, dekbedden en ander textiel (schoon) in te zamelen . Deze container staat tot eind mei in de Wezelstraat en wordt per kg verkocht!
Gehele opbrengst voor de crowdfunding van Tanja.

Voor meer info ga naar de Facebookpagina van de Wezelstraat.

Inmiddels zijn er al behoorlijk wat volle containers geleegd en wordt op de Wezelstraat zelfs in een lokaal zakken textiel zolang gestald wanneer een container vol is. Ook vanuit Limburg zijn er verzoeken binnen gekomen om mee te kunnen verzamelen en wordt er wekelijks vanuit Maasbracht textiel naar Valkenswaard gebracht 🙂 Vanwege het grote succes is de actie een maand verlengd tot half juli 2018. ❤  Er is maar liefst 3500+ kg opgehaald!! Hoe gaaf!

Opbrengst: €873,75

Voorjaarsmarkt Maasbracht

voorjaarsmarkt

Wanneer: zondag 8 april 2018

Zondag 8 april is er weer de jaarlijkse voorjaarsmarkt van Maasbracht. Met de winkels geopend en meer dan 150 kramen is het de eerste grote voorjaarsmarkt van de regio. Bovendien is de entree geheel gratis.

Stichting Mama met MS zal ook met een kraam aanwezig zijn. Je vindt ons aan de Kloosterstaat 5 ter hoogte van Bouclé Kapper.
Kom iets kopen of doe een donatie in onze collectebus!

Opbrengst: €159,-

Voorlichting over MS op de basisschool

Acties - Mama met MS op basisschool

Wanneer: dinsdag 17 april 2018

In het kader van de ‘spaarpotjes-actie’ in de aanloop naar de Heilige Communie is Stichting Mama met MS als goed doel gekozen voor deze actie. Op dinsdag 17 april ben ik in Pey-Echt bij 2 basisscholen voorlichting gaan geven in groep 3-4 op Basisschool Patricius en bij Basisschool op de Slek. Aangezien ze mij als goed doel gekozen hebben, is het voor de kindjes wel zo leuk om te weten wat er nu met die gespaarde centjes gaat gebeuren en om wat meer te weten te komen over de ziekte MS.

Als voormalig ski-lerares was het heerlijk om weer even voor de klas te staan! Het was een geslaagde ochtend met zeer geïnteresseerde en lieve kindjes. Daarnaast hebben we nog proefjes gedaan om de klachten van MS eens te ‘ervaren’. Zo hebben enkele kindjes met een zwaar fitness-gewicht om één enkel mogen rondlopen om het gevoel van (ongelijke) zware benen na te bootsen. Alle kindjes hebben mogen proberen om met één hand een snoeppapiertje open te maken. De andere hand was onbruikbaar want daarin moesten zij een golfballetje vast blijven houden.

Het was een geslaagde ochtend! Heerlijk genieten voor de klas 🙂

Opbrengst: €510,-

Koningsmarkt Valkenswaard

Wanneer: Koningsdag 27 april 2018

Vandaag staan er super lieve ambassadeurs op de Koningsmarkt in Valkenswaard! Je vindt de kraam bij Lavrijssen met 2e hands spullen en kinderkleding, goede doelen armbandjes en ook onze gave kaartensets! De opbrengst is voor Stichting Mama met MS 

Het was een zeer succesvolle Koningsdag! De opbrengst van de Koningsmarkt in Valkenswaard is maar liefst… 660 euro!!  Dames, ontzettend bedankt! Wat bof ik toch met alle ambassadeurs om me heen! 

Opbrengst: €660,-

Handgemaakte Koningsdag Haarbanden

Koningsdag haarbanden

Wanneer: Koningsdag 27 april 2018

Waar: Vrijmarkt Weert t.h.v. Wilhelminasingel

ORANJE BOVEN – Ik wil ook iets doen voor Stichting Mama met MS! Met de gedachte aan Koningsdag heb ik oranje haarbanden gemaakt. Door tijdgebrek heb ik er niet veel: 3 in kindermaat en 10 in de grotere maat (ook voor tienerhoofden geschikt). Kindermaat kost €7,50 en grote maat €10,00. Opbrengst gaat volledig naar de stichting. Wil jij ook klaar zijn voor koningsnacht, vrijmarkt of alle andere oranje-festiviteiten die Nederland kent van Koningsspelen tot Olympische spelen en EK en WK toernooien? Laat het mij weten of zoek mij op op de Vrijmarkt in Weert, vrijdagochtend op de Wilhelminasingel. Je herkent ons aan de haarbanden 

Steun mee en koop er een voor (je) haar!

Opbrengst: €100,-

Shakes voor het goede doel!

Personal Fit Club Neerpelt

Vanaf: 10 april -18 mei 2018

Waar:  Personal Fit Club Neerpelt

Shakes drinken voor het goede doel…!
Personal Fit Club gaat zich inzetten voor “Stichting Mama met MS”!
De volledige omzet van eiwitten shakes, proteïne repen en energie shots gaat volledig naar dit goede doel.
Neem na het sporten lekker een shake of reep en help mee aan deze mooie crowdfunding actie!

Drink shakes voor stichting mama met MS. Koop nu een stempelkaart voor € 25,00 met een waarde van € 33,00.

Meer info? Check de Facebook pagina van: Personal Fit Club Neerpelt

Opbrengst: €327,-

Familie Kremers Pokertoernooi

19 mei 2018

Dit jaar was de 10e editie van het jaarlijkse pokertoernooi van familie Van Wijk en Kremers, ter ere van opa Kremers. Dit jaar ging de opbrengst naar Stichting Mama met MS!

Opbrengst: €170,-

Verjaardagsfeest oom L. Kremers

Oom Lambert heeft voor zijn 70e verjaardag een verjaardagsfeest gegeven. De cadeaus zijn gedoneerd aan Stichting Mama met MS!

Opbrengst: €250,-

Sponsorloop Kindercrèche Sint Jan

Wanneer: zaterdag 26 mei 2018  |  10.00 – 11.30 uur

Waar: Ch. Ruijs de Beerenbrouckstraat 39, Valkenswaard

De juffen van de Spetters (Mariska, Linda en Liesbet) organiseren een sponsorloop voor alle kinderen van de Sint Jan. Ook broertjes en zusjes mogen hier aan deelnemen. Er kan zowel per ronde als met een vast bedrag gesponsord worden.
Verder gaan we soep, koffie en thee verkopen. De kinderen kunnen zich voor 1 euro laten schminken. Ook de ‘goede doelen’ armbandjes uit de webshop van Mama met MS zullen bij de kraam worden verkocht.

De activiteit vindt plaats van 10 tot 11.30 uur.

Opbrengst: €1125,-

Eureka! De grote Valkenswaardse Dorpsquiz

Wanneer: zaterdag 26 mei 2018  |  vanaf 18:00 uur

Hij komt eraan: Eureka!, de eerste Valkenswaardse dorpsquiz. Een groots evenement waar heel Valkenswaard, Dommelen en Borkel, jong en oud, aan mee kan doen. Verzamel vrienden, buren, collega’s, clubgenoten en/of familie en schrijf snel je team in!
Alle teams spelen voor een door henzelf gekozen Valkenswaards goed doel.

Het zou natuurlijk geweldig zijn wanneer zoveel mogelijk teams “Stichting Mama met MS” als doel kiezen!

Teams:

 – Team 6: “Genieën in de dop” (Teamleidster: Sabine van Overveld)
– Team 19: “Bianca Castafiori” (Teamleiders: Ton Smeets & Frank Evers) 
– Team 35: “Hutje bij mutje” (Teamleidster: Betke Luijbregts)
– Team 49: “Smarties” (Teamleidster: Sanne van der Palen)
– Team 52: “Had ik het maar geweten” (Teamleider: Camiel Bots)
– Team 67: “Jong!” (Teamleider: Sake Kingma)
– Team 70: “Rondom Valkenswaard” (Teamleidster: Kirsten Dortmans-Cuijten)
– Team 86: “Bazinga” (Teamleider: Bas Wijnen)
– Team 91: “De Rikkies en de Rest” (Teamleidster: Karin Tholen)
– Team 94: “The Unbelievables” (Teamleider: Richard Wijnen)
– Team 101: “Witte gij veel” (Teamleidster: Didi)
– Team 59 : “Accent op het Gegraaf” (Teamleider: Erik Backus)

Zelf hebben Simon en Tanja en haar moeder Lisette bij het laatste team meegedaan en waren ze met 45 personen (plus hulplijnen!) neergestreken in het buurthuis De Hijskraan in de eigen wijk.

De feestelijke prijsuitreiking inclusief live muziek vindt zondag 3 juni vanaf 15:00 uur plaats op de Statie in Valkenswaard. Volg het op Facebook: Het Eureka! Festival!

Resultaat: 2e Prijs door Team 6: €800,-

Snoepzakken voor €1,-

Monkey Town Snoepzakken

Wanneer: 30 maart – 31 mei 2018

Waar: Monkey Town Valkenswaard

Ga je wel eens met de kids naar de binnenspeeltuin in Valkenswaard? Ook daar wordt ons goede doel gesteund! De medewerkers van Monkey Town hebben 500 snoepzakken gemaakt en de kaartjes die eraan hangen zijn gedrukt door Schoenmakers Druk & Print. De snoepzakken zijn voor €1,- per stuk te koop en de opbrengst gaat naar onze crowdfunding. Tevens zijn onze Spaarpotten bij de kassa’s te vinden. Kun je iets extra’s missen? Alle kleine beetjes helpen!

Opbrengst: €231,-

Gehaakte gelukspoppetjes!

Wanneer: hele maand mei 2018

Waar:  via Jessica op Facebook

Jessica is een oud-klasgenootje van Tanja en om te helpen met de crowdfunding actie is zij gelukspoppetjes gaan haken.
Voor 3 euro is er ook 1 voor jou! De volledige opbrengst gaat naar Stichting Mama met MS.

Stuur Jessica een pb als je een gelukspoppetje wil ontvangen. Zit jouw gewenste kleur of kleurencombinatie er niet bij? Geen probleem, ze maakt ze in iedere kleur die je wil.

Opbrengst: €450,-

Kluisjes actie in Echt

Acties Berkx Maatwerk kluis

Wanneer: 19 april – 31 mei 2018

Waar: BERKX Maatwerk voor woning en bedrijf, Kapl. Goossensstraat 7, Echt

In aansluiting op de crowdfunding van Mama met MS wil “BERKX Maatwerk” zoveel mogelijk geld inzamelen voor de stamceltransplantatie van deze jonge moeder.  

Bij steeds meer banken neemt het aanbod aan kluisjes sterk af. Bij BERKX heb je de mogelijkheid om over je eigen kluis te beschikken.

De Salvus Palermo kluis is bij ons in de maanden april en mei in de aanbieding van € 385,- voor € 329,-. Van dit bedrag doneert BERKX € 20,- aan stichting Mama met MS.

 

Voor meer info ga naar de Facebookpagina van BERKX Maatwerk.

Opbrengst: €120,-

Vaderdag actie

Wanneer: 11 juni – 17 juni 2018

Wie: Huysje Boompje Feestje

VADERDAG ACTIE!!
Nog 6 nachtjes slapen en dan is het Vaderdag!

Score nu je unieke
“Original Snapback” 
of
InDeWolken T-shirt >> Designed by Tom van der Horst

EXTRA EXTRA
Tot en met Vaderdag gaat er van elke aankoop 5 Euro naar Stichting Mama met MS!

Bestellen kan via onderstaande link:
https://www.huysjeboompjefeestje.nl/webshop-1/nieuw/

 

Voor meer info ga naar de Facebookpagina van Huysje Boompje Feestje.

Opbrengst: €55,-

Sponsor Rally - Baltic Sea Circle

Actie - Sponsor Rally

Wanneer: 7 – 24 juni 2018

Waar: Om de Baltische Zee

Wie: Team Oh (Rob en Annemieke Olde Hampsink)

7 Juni vertrekken Rob en Annemieke in hun 49 jaar oude Volvo om deel te nemen aan de sponsor rally “The Baltic Sea Circle”. Als deelnemers van Team Oh (nummer 95) gaan zij 2 weken lang 8500 km afleggen door 11 landen, zonder GPS en zonder snelwegen.

Zij gaan deze reis afleggen om hiermee geld in te zamelen voor Stichting Mama met MS.

Voor meer info, bekijk hier de mooie flyer!

Opbrengst: €7638,-

25 jarig Jubileum van DJM Bedrijfsdiensten

Wanneer: 6 en 7 juli 2018

Wie: DJM Bedrijfsdiensten

Ter ere van het 25 jarig jubileum heeft DJM Bedrijfsdiensten 2 uitnodigingen verstuurd.

Op 6 juli zal er van 16:00 tot 19:00 uur een receptie plaatsvinden bij Hof van Salland in Diepenveen. Burgemeester Andries Heidema zal een persoonlijk woordje tot de gasten richten evenals de oprichters Jan de Jong en Annemarie Moezelaar. Voor de vrolijke noot zal er een troubadour aanwezig zijn.

Op 7 juli zal er een feestavond plaatsvinden voor het personeel.

Op beide uitnodigingen staat als kadotip vermeld om een gift te doen aan Stichting Mama met MS.

Opbrengst: €2200,-

Pensionering huisarts Maasbracht

Wanneer: mei – juli 2018

Wie: Huisarts Cees Janssen Maasbracht

Na 35 jaar is Dr. Cees Janssen, mijn voormalige huisarts, dit jaar met pensioen gegaan. Aan zijn patiënten uit Maasbracht schreef hij een prachtige brief met als afsluiting ‘dat het niet zijn voorkeur had om centraal in de belangstelling te staan. In plaats van een receptie, bloemen of cadeaus zag hij liever, mochten mensen toch graag iets willen doen, dat er een donatie werd gedaan om de wens van oud-dorpsgenote en meisje uit de straat, “Mama met MS” te vervullen.’

Ontzettend veel Maasbrachtenaren hebben gehoor gegeven aan deze oproep, met een geweldige en hartverwarmende opbrengst! Wat een gaaf initiatief!

Opbrengst: €3560,-

De 4 Daagse Sponsorloop

Actie 4 Daagse Sponsorloop

Wanneer: 17 t/m 20 juli 2018

Waar: Nijmegen

Wie: Riet Kerkhof

Ik loop de Nijmeegse 4-daagse voor stichting “Mama met MS”. Dit is mijn eerste keer dat ik meedoe met de vierdaagse. Ik heb nooit goed kunnen lopen tot 3 jaar terug mijn enkel is vastgezet. Dus een uitdaging voor mij. Wie wil helpen door mij te sponsoren??

Bekijk (en sponsor!) de actie van Riet Kerkhof op devierdaagsesponsorloop.nl

Opbrengst: €345,-

Help Freely - Gratis meesparen voor het goede doel!

acties Help Freely

Maak een account aan, de rest is gratis!

Steun Stichting Mama met MS gratis wanneer je online winkelt, de aangesloten merken zullen vervolgens een donatie doen. Je kunt bij HelpFreely kiezen uit duizenden online winkels en een deel van je online uitgaves zal automatisch naar Stichting Mama met MS gaan. Je kunt denken aan reguliere webwinkels zoals Hema, C&A, Bol.com, Thuisbezorgd.nl, Wehkamp, Cool Blue, Booking.com en noem maar op. De prijzen blijven hetzelfde en waarschijnlijk was je toch al van plan om je online bestellingen te doen. Kortom, het kost je helemaal niets extra, je hoeft enkel een account aan te maken  en de HelpFreely app te activeren. Vervolgens wordt een percentage van je aankoopprijs naar ons gestort.

Spaar mee, we kunnen je steun goed gebruiken. Meld je aan en start vandaag nog met het inzamelen voor Stichting Mama met MS! Het is 100% gratis 🙂

Gebruik bij voorkeur de volgende directe link: http://helpfree.ly/j48197

Wat nu zo handig is?

 

Wat nu zo handig is van HelpFreely.org? Dat je bij het shoppen eraan herinnert wordt om te kunnen sparen. In het volgende voorbeeldplaatje is te zien dat (wanneer je eenmaal een account hebt) dat er een banner bovenaan deelnemende websites verschijnt zodra je deze bezoekt. Zoals in dit voorbeeld bij Cool Blue:

Zowel privé als zakelijk interessant!

Naast particuliere alledaagse aankopen zijn ook zakelijke aankopen reuze interessant! 

 

Bijvoorbeeld: Ben jij een secretaresse die hotels en vluchten boekt? Bijvoorbeeld bij sites zoals Booking.com, TUI of Expedia? Zou je dan zo vriendelijk willen zijn om op HelpFreely.org een account aan te maken? Zakelijke boekingen tikken natuurlijk leuk aan! Meld je aan en maak onze stichting blij 🙂